开元食味
德国频道

豁出去了,我就不信没人欣赏我,发照片了,附上小诗一首

发表于 30.7.2008 12:33:48 | 只看该作者 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
即时机票
不是我写的

If you were coming in the fall,
I'd brush the summer by
With half a smile and half a spurn,
As housewives do a fly.

If I could see you in a year,
I'd wind the months in balls,
And put them each in separate drawers,
Until their time befalls.

If only centuries delayed,
I'd count them on my hand,
Subtracting till my fingers dropped
Into Van Diemens land.

If certain, when this life was out,
That yours and mine should be,
I'd toss it yonder like a rind,
And taste eternity.

But now, all ignorant of the length
Of time's uncertain wing,
It goads me, like the goblin bee,
That will not state its sting.

发表于 16.8.2008 11:38:50 | 只看该作者

发表于 1.8.2008 18:40:23 | 只看该作者

楼主| 发表于 1.8.2008 18:16:45 | 只看该作者
原帖由 yingcheng 于 1.8.2008 09:39 发表
支持楼主

谢谢粉丝对我的支持:)

发表于 1.8.2008 08:39:06 | 只看该作者

楼主| 发表于 1.8.2008 06:52:28 | 只看该作者
原帖由 忧夏的漠漠 于 31.7.2008 23:31 发表
哎呀,你这算是勾搭我么~~~

你别否认啊

不然我会小伤心一下的

但是我不玩PHONE SEX的~~

我们来聊聊理想,谈谈人生,探索一下科学如何?

你知道phone的好处是什么? 就是别人强迫不了你啊

发表于 31.7.2008 22:31:09 | 只看该作者
哎呀,你这算是勾搭我么~~~

你别否认啊

不然我会小伤心一下的

但是我不玩PHONE SEX的~~

我们来聊聊理想,谈谈人生,探索一下科学如何?

楼主| 发表于 31.7.2008 21:47:56 | 只看该作者
原帖由 忧夏的漠漠 于 31.7.2008 22:19 发表

寂寞芳闺啊~~

没事,你把你的MSN短消息给我

我和你聊赤壁

比如说第74分钟那场戏

发表于 31.7.2008 21:19:13 | 只看该作者
原帖由 不傻很天真 于 31.7.2008 08:30 发表

就等着这一句了
,以你发的这首静夜思来看,寂寞之情如暗流汹涌,想必独居已久

寂寞芳闺啊~~

发表于 31.7.2008 21:13:40 | 只看该作者